Το Thema είναι ένα εξαίσιο ερυθρό κρασί που κερδίζει τις εντυπώσεις με το πορφυρό του χρώμα και την πολυπλοκότητα των αρωμάτων του. Αποτέλεσμα της ιδανικής συνύπαρξης των ποικιλιών Syrah και Αγιωργίτικου, το μπουκέτο του είναι πλούσιο σε αρώματα μαρμελάδας και δαμάσκηνου, με νότες καραμέλας βουτύρου και καφέ, ενώ το διακριτικό φόντο μπαχαρικών συμπληρώνει την αρωματική του παλέτα.
Στο στόμα, το Thema διακρίνεται για την άριστη ισορροπία μεταξύ αλκοόλης, οξύτητας και τανινών. Αυτή η αρμονία προσδίδει στο κρασί όγκο και πολυπλοκότητα, ενώ η επίγευσή του είναι μακράς διάρκειας, με κυρίαρχες νότες υπερώριμων φρούτων και κανέλας.
Ο τρύγος πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν τα σταφύλια βρίσκονται στη μέγιστη ωριμότητά τους, διασφαλίζοντας έτσι την πλήρη αρωματική τους έκφραση. Η εκχύλιση γίνεται σε προ και μετά ζυμωτικό στάδιο, και το κρασί ωριμάζει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια, ακολουθούμενη από 8-10 μήνες παραμονή στη φιάλη πριν την κυκλοφορία του.
Το Thema Ερυθρό σερβίρεται ιδανικά στους 17-18°C. Συνδυάζεται άριστα με κρεατικά μαγειρεμένα με πικάντικες σάλτσες, κυνήγι και κίτρινα τυριά.