Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτη είναι αποτέλεσμα μιας μυστικής συνταγής που περνά από γενιά σε γενιά. Με καρπούς και βότανα από τη Λέσβο, όπως γλυκάνισο, μάραθο, αστεροειδή άνισο και μαστίχα, η μοναδική του γεύση και το άρωμα ξεχωρίζουν.
Η παραγωγή ακολουθεί πιστά την παράδοση του 1894, με απόσταξη σε χάλκινους άμβυκες για 9 ώρες. Το αποτέλεσμα είναι ένα υψηλής ποιότητας ούζο με εκλεπτυσμένη υφή και ισορροπημένη γεύση.
Το Ούζο Πλωμαρίου προέρχεται 100% από απόσταξη, χρησιμοποιώντας το καλύτερο μέρος του αποστάγματος. Η προσθήκη μαλακού νερού από τον ποταμό Σεδούντα και αλατιού από τις αλυκές της Καλλονής Λέσβου ενισχύει την αυθεντικότητα και την ποιότητά του.
Απολαύστε την παράδοση και την ποιότητα του Ούζου Πλωμαρίου, δημιουργημένο με μεράκι και σεβασμό στην ιστορία.