Το αποστακτήριο της οικογένειας Αποστολάκη βρίσκεται στο Κρόκιο Αλμυρού της Μαγνησίας, μια περιοχή γνωστή για την άριστη ποιότητα του τοπικού τσίπουρου. Οι ευνοϊκές κλιματικές συνθήκες και το γόνιμο έδαφος συντελούν στην παραγωγή εξαιρετικού σταφυλιού.
Το τσίπουρο Αποστολάκη με γλυκάνισο 42.5% vol. δημιουργείται από την απόσταξη στέμφυλων της ποικιλίας Μοσχάτο, εμπλουτισμένο με εκλεκτά βότανα. Η μύτη γεμίζει με διακριτικά αρώματα φρέσκου μάραθου, ενώ η γεύση του στόματος είναι γεμάτη από βοτανικές νότες και η επίγευση ισορροπημένη. Απολαύστε το με θαλασσινά, παστά κρεατικά, τουρσιά και ζυμωτό ψωμί. Αυτό το αρωματισμένο τσίπουρο με γλυκάνισο και βότανα από τα βουνά του Πηλίου, συνοδεύει τέλεια παραδοσιακούς μεζέδες και θαλασσινά πιάτα.