Το εκλεκτό αυτό απόσταγμα τιμά το υπερήφανο όνομά του χάρη στην προηγμένη τεχνολογία του σύγχρονου αποστακτηρίου του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη. Η πολλαπλή απόσταξη που πραγματοποιείται στους χάλκινους άμβυκες διατηρεί το ευαίσθητο άρωμα των πρώτων υλών. Το αποτέλεσμα είναι ένα τσίπουρο με φρουτώδη χαρακτήρα από εκλεκτές ποικιλίες και νότες άνθεων πορτοκαλιάς, που μπορεί να χαρακτηριστεί ως η πιο αυθεντική grappa. Απολαύστε το παγωμένο, χωρίς παγάκια, για την καλύτερη εμπειρία γεύσης.
Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ήταν ο πρώτος παραγωγός της περιοχής που επένδυσε στην εμφιάλωση του τσίπουρου. Από το 1992, σε μια εποχή που κυριαρχούσε το χύμα και οι ερασιτεχνικές αποστάξεις, παρουσίασε το Ηδωνικό, με και χωρίς γλυκάνισο, καθιερώνοντας τη βάση για την ποιοτική αναβάθμιση και αναγνώριση αυτού του μοναδικού προϊόντος.
Κρυστάλλινα καθαρό και διάφανο με ντελικάτη και κομψή μύτη, αναδύει νότες καλοκαιρινών φρούτων και ανθών πορτοκαλιάς. Πλούτος και φινέτσα συνδυάζονται αρμονικά, προσφέροντας εξαιρετική διάρκεια στη γεύση.
Παρόλο που το τσίπουρο θεωρείται το ποτό της «ελευθερίας» χωρίς αυστηρούς κανόνες, η εκδοχή του χωρίς γλυκάνισο ταιριάζει περισσότερο με χειμωνιάτικους κρεατομεζέδες, αλλά και με αυγοτάραχο και καπνιστό χέλι. Απολαύστε το παγωμένο, ιδανικά χωρίς παγάκια, για να αναδείξετε πλήρως την καθαρότητα και την ποιότητα του τελικού προϊόντος, που εξασφαλίζεται από την τεχνική της κλασματικής απόσταξης στους σύγχρονους αποστακτήρες.