Ανακαλύψτε το Δεκαράκι, το εκλεκτό τσίπουρο που γεννήθηκε στον Τύρναβο και αποτελεί την απόλυτη έκφραση της παράδοσης και της αυθεντικότητας. Παρασκευάζεται αποκλειστικά από την εξαιρετική ποικιλία Ροδίτη (Αλεπού), που ευδοκιμεί άριστα στο έδαφος της περιοχής, χαρίζοντάς του μοναδικά χαρακτηριστικά.
Η ποικιλία Ροδίτης, γνωστή για τον ισορροπημένο αρωματικό της χαρακτήρα, μεταμορφώνεται μέσα από την παραδοσιακή απόσταξη σε χάλκινους άμβυκες με στήλη πολλαπλής επαναπόσταξης. Το αποτέλεσμα είναι ένα μονοποικιλιακό απόσταγμα με κρυστάλλινη καθαρότητα και αλκοολικό βαθμό 40% Vol. Η λεπτή και αρμονική γεύση του αποκαλύπτεται από την πρώτη γουλιά, ενώ τα λεμονάτα και φρουτώδη αρώματά του τονίζουν την ισορροπία του.
Είναι ιδανικό για κάθε περίσταση, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία που συνδυάζει την παράδοση με την εκλεπτυσμένη ποιότητα.