Το Τσίπουρο Καλαϊτζή έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις, όπως το GRAND GOLD AWARD στον διεθνή διαγωνισμό Frankfurt International Trophy 2024 με βαθμολογία 93/100 ανάμεσα σε 720 αποστάγματα παγκοσμίως, και το BRONZE AWARD στο International Wine & Spirit Competition (IWSC) 2023, ανάμεσα σε 4100 ποτά από 98 χώρες. Αυτές οι βραβεύσεις αναγνωρίζουν την εξαιρετική ποιότητα και τη μοναδική γεύση του αποστάγματος.
Τα φρουτώδη αρώματα και η καθαρή γεύση του Τσίπουρου Καλαϊτζή εντυπωσίασαν τους κριτές και το κατέταξαν ανάμεσα στα κορυφαία αποστάγματα παγκοσμίως. Η απαλή του γεύση και οι φρουτώδεις αρωματικές νότες το καθιστούν ένα εκλεκτό ποτό για κάθε περίσταση.
Η παραγωγή του Τσίπουρου Καλαϊτζή βασίζεται σε στέμφυλα από εξαιρετικές αρωματικές ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών, όπως Μοσχάτο, Μαλαγουζιά, Σαββατιανό, Ροδίτης και Ασύρτικο. Αυτά ζυμώνονται υπό ιδανικές συνθήκες με τη φροντίδα και την επίβλεψη του οινολόγου, διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα του αποστάγματος.
Με την ίδια συνταγή και τα ίδια μυστικά, το Τσίπουρο Καλαϊτζή παράγεται μέχρι σήμερα, προσφέροντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες και διατηρώντας ζωντανή την παράδοση της οικογένειας Κρομμύδα.